GOSSOS

Amb capacitat de 60 boxes individuals aïllats de fred i el calor

La residència de gossos té una capacitat de 60 boxes individuals, amb zona coberta per protegir de les condicions ambientals i zona de pati per afavorir l’exercici.

Durant l’estada del resident es porten diferents controls per garantir el seu benestar, supervisats diàriament pel veterinari del centre, que avalua tant la salut i l’alimentació del gos com la neteja i desinfecció de les instal·lacions.

L’exercici és fonamental per a la salut del gos: a mascarol fem dues sortides diàries als 4 parcs tancats sota control dels cuidadors. Ho fem de forma individualitzada per tenir un millor control i evitar al màxim les incidències. El cuidador és part important del joc, aconseguint vincles afectius amb els gossos.

Els gossos que vénen a mascarol han d’estar desparasitats, vacunats i amb microxip. L’alimentació serà la mateixa que reben a casa i, si estan prenent qualsevol tipus de medicació, els la seguirem administrant de forma controlada. En aquests casos és indispensable portar un document escrit del veterinari indicant les pautes de la medicació.

Camí de la serra s/n - 08213 Polinyà - Ap. Correus 110 | Tel. 937 132 270 | Fax: 937 130 302 | E·Mail: mascarol@mascarol.com