GATSGATS

Ubicada a l’interior de la nau.Ubicada a l’interior de la nau.

La residència dels gats consta de 8 boxes individuals ubicats a l’interior de la nau i apartats de la resta d’instal·lacions. Són animals que s’estressen fàcilment durant el transport i amb els canvis de domicili. Per això controlem l’hàbitat del gat amb l’ús de feromones ambientals, que ens ajuden a disminuir l’estrès.

El maneig del gat és summament important per a la seva adaptació en els primers dies de residència. Els cuidadors ho saben i el tracten amb molta cura, sobretot en sortir al parc tancat interior per fer exercici. Aprofiten aquest moment per aconseguir de forma progressiva un vincle afectiu amb el gat.

Es dóna molta importància als controls diaris de l’alimentació, femtes i sobretot de l’orina.

Els gats que vénen a mascarol han d’estar desparasitats i vacunats. L’alimentació serà la mateixa que reben a casa i, si estan prenent qualsevol tipus de medicació, els la seguirem administrant de forma controlada. En aquests casos és indispensable que portin un document escrit del veterinari indicant les pautes de la medicació.

Camí de la serra s/n - 08213 Polinyà - Ap. Correus 110 | Tel. 937 132 270 | Fax: 937 130 302 | E·Mail: mascarol@mascarol.com