COM UTILITZAR EL SERVEI D’INCINERACIÓ?

  1. Si requereix el servei d’incineració cal que es posi en contacte amb el seu centre veterinari, que s’ocuparà de totes les gestions per tal que mascarol realitzi la recollida de l’animal.
  2. Per sol.licitar el certificat d’incineració col.lectiva cal omplir el formulari de sol·licitud de certificat de la web de mascarol adjuntant el codi d’identificació que li hauran lliurat en el centre veterinari.
  3. Si el tipus d’incineració és individual, les cendres s’entreguen a la seva clínica junt amb el certificat d’incineració individual. Si vol assistir a la incineració ho ha de dir al seu centre veterinari. Després s’ha de posar en contacte amb mascarol per tal de sol·licitar dia i hora per venir a les nostres instal·lacions. El procés d’incineració pot durar de dues a tres hores i un cop acabat li entregarem les cendres de la seva mascota i el certificat d’incineració individual.
  4. Si necesita més informació contacti amb nosaltres
    via e-mail: mascarol@mascarol.com o telèfon: 937 132 270
Camí de la serra s/n - 08213 Polinyà - Ap. Correus 110 | Tel. 937 132 270 | Fax: 937 130 302 | E·Mail: mascarol@mascarol.com