CURS MÀSTER

Introducció del clicker en l’educació del gos

En el curs màster ens introduïm en el món del clicker.

El clicker és un petita caixeta de plàstic amb una làmina metàl·lica que, al accionar-la, emet un so característic que desperta l’atenció del gos.

La base d’aquest mètode d’ensinistrament és fer que el gos associï el so del clicker a un reforç positiu (premi), aconseguint que finalment el "click" sigui exactament igual que una "galeta" o un "molt bé". Aquest sistema ens permet premiar el gos a distància i just al moment adequat, ajudant-nos a fixar en la nostra mascota les conductes que més ens interessen. Així aconseguim que el gos porti a terme ordres molt més complexes i que les aprengui d’una forma molt més ràpida.

Durant les sessions es realitzen exercicis i jocs d’intel·ligència que fan que el gos pensi, estimulant la seva activitat mental, creant noves ordres molt més complexes i reforçant l’obediència bàsica.

El curs va dirigit a gossos que prèviament ja han rebut algun curs d’educació.

A mascarol utilitzem una zona a l’aire lliure que permet realitzar exercicis d’aprenentatge de forma amena i còmoda i una aula tancada on es fan sessions teòriques, que ajudaran a assolir i mantenir els coneixements als propietaris i a les seves mascotes.

Al finalitzar el curs es realitza una entrega de diplomes.

Camí de la serra s/n - 08213 Polinyà - Ap. Correus 110 | Tel. 937 132 270 | Fax: 937 130 302 | E·Mail: mascarol@mascarol.com