CURS JUNIOR

Curs d’educació per gossos de més de 6 mesos.

Al curs es treballa l’educació bàsica i l’obediència del gos amb l’objectiu de poder gaudir del gos en les activitats diàries. Poder fruir d’un bon passeig sense estirades brusques de corretja o d’una excursió en total llibertat, però amb la seguretat de que respondrà quan el cridem. Poder rebre visites amb la tranquil·litat de que no molestarà, ni intentarà robar menjar de taula ni a casa ni a la terrassa d’un bar...

Poder controlar el gos en tots aquests moments i en molts d’altres que es treballen durant el curs fa que s’incrementin els llaços d’afectivitat entre els propietaris i les seves mascotes.

Va dirigit a gossos a partir de 6 mesos d’edat i es treballa a mascarol o bé, en casos que sigui necessari, al domicili del propietari. Podem dur a terme les sessions d’ensinistrament formant grups de gossos o bé de forma individual.

Els animals han de passar una avaluació prèvia de comportament per poder tenir una orientació de l’educació de l’animal, detectar possibles problemes de comportament i instaurar, si fos necessari, un tractament previ.

Al finalitzar el curs es realitza una entrega de diplomes als animals.

Camí de la serra s/n - 08213 Polinyà - Ap. Correus 110 | Tel. 937 132 270 | Fax: 937 130 302 | E·Mail: mascarol@mascarol.com