CURS CADELL

Curs de socialització per a gossos de 2,5 a 6 mesos

La base d’aquest curs és ensenyar als animals jugant sense provocar cap tipus de situació de tensió. Així obtindrem un millor rendiment, essent una situació agradable tant pels propietaris com per a les seves mascotes.

Són classes per a cadells amb edats compreses entre els 2,5 i els 6 mesos.

Els gossos, en aquest interval d’edat, es troben en el seu moment òptim per a una correcta socialització. Tot allò que aconseguim que aprenguin, coneguin i/o associïn amb algun estímul positiu desapareixerà com a problema durant la resta de la seva vida, evitant així conseqüents pors, frustracions i agressivitats per part de la nostra mascota.

Els cadells treballen en grup per facilitar la socialització amb altres gossos i persones. Per les classes comptem amb la col·laboració de gossos adults que ens serveixen per les jerarquitzacions, sancions etològiques i socialització dels cadells. El curs consta de 10 sessions , durant les quals s’intercalaran exercicis pràctics i teòrics, acompanyats de material didàctic, que facilitaran assolir i mantenir els coneixements als propietaris.

Prèviament a l'inici del curs es realitza una visita de comportament, per poder perfilar el caràcter de cadascun dels integrants del grup de cadells i detectar i prevenir possibles problemes de conducta.

Disposem d’una zona a l’aire lliure i una aula tancada per que s’acostumin a diferents entorns, a més de fer excursions al poble i treballar amb diferents estímuls com: sorolls, manipulacions, etc.

Al finalitzar el curs es realitza una entrega de diplomes als cadells.

Camí de la serra s/n - 08213 Polinyà - Ap. Correus 110 | Tel. 937 132 270 | Fax: 937 130 302 | E·Mail: mascarol@mascarol.com