COM UTILITZAR EL SERVEI D’EDUCACIÓ?

  1. Recepció del client interessat a través del veterinari referent o del mateix client directament contactant amb mascarol, per acordar hora de la primera visita amb la veterinària etòloga del nostre centre.
  2. L’objectiu de la primera visita és detectar de forma precoç problemes de comportament i poder escollir el curs més adequat segons l’edat i característiques de l’animal. L’informe final de la visita s’envia al centre veterinari referent.
  3. En el procés d’educació: oferim cursos en diferents franges horàries i de duració variable segons les necessitats del client. Els cursos en grup es fan a mascarol, però també existeix la possibilitat de fer classes particulars a domicili. Les classes tenen una durada d'una hora aproximadament, amb una part teòrica i una altra de pràctica. La presència del propietari a les classes és clau per aprendre a educar la seva mascota.
  4. Diploma: Al acabar el curs s’obsequia el propietari amb un diploma conforme la seva mascota ha superat el curs amb èxit, juntament amb un informe detallat de l'evolució que ha tingut durant el curs.
  5. Seguiment: A mascarol informem els nostres alumnes de la continuïtat en l’educació de la seva mascota a través de cursos cada vegada més avançats i adequats al seu nivell d’aprenentatge a l'acabar el curs.
Camí de la serra s/n - 08213 Polinyà - Ap. Correus 110 | Tel. 937 132 270 | Fax: 937 130 302 | E·Mail: mascarol@mascarol.com