Noticies

L'equip de mascarol us desitgem unes molt bones festes

22/12/2017
Que tingueu unes fantàstiques festes i una millor entrada d'any 2018

Ens visiten els alumnes de 4t. de primària de l'Escola Roser Capdevila

13/06/2017
El dimarts 13 de juny vam rebre la tradicional visita dels alumnes de 4t de primària de l’escola Roser Capdevila de Polinyà. La Rosa Galamba de l’ajuntament de Polinyà va fer una primera xerrada sobre la tinença responsable d’animals de companyia. Seguidament van visitar el centre i van conèixer la feina que fa el Joan Carles amb l’educació del gossos i la Marta amb la rehabilitació. Van mostrar molt interès en tot moment i al final els vam obsequiar amb una bona dutxa per baixar la temperatura.

Taller sobre tinença responsable a Polinyà organitzat per la Policia Local

09/06/2017
El divendres 9 de juny mascarol va col·laborar en un acte organitzat per la policia local de Polinyà. El taller anava dirigit a nens i nenes de diferents escoles de la mateixa localitat. Va ser un taller molt pràctic i el Joan Carles, educador de mascarol, va incidir molt en el llenguatge corporal del gossos, en la manera que tenen de comunicar-se. El conèixer com es comuniquen i entendre quines són les senyals que ens transmeten els gossos poden evitar possibles agressivitats per por. Els nens i nenes van poder interaccionar amb la Cota (Pastor Suís), la Brownie (Gos d’àigües) i el Hodgins (Spaniel Bretó); els ajudants del Joan Carles que van acabar ben cansats...

IX Edició Open Pàdel Veterinaris organitzat per mascarol.

26/05/2017
El divendres 26 de maig va tenir lloc el tradicional torneig de pàdel per veterinaris organitzat per mascarol. Van ser més de 25 parelles que van gaudir d’una jornada lúdica entre companys de professió. Com sempre el bon humor i les ganes de compartir experiències van estar presents al llarg de la tarda i en el tradicional sopar de cloenda. Aquest any la novetat va ser la col·laboració solidària dels assistents amb el projecte de construcció del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona de l’Hospital Sant Joan de Déu. Moltes gràcies!

Visita dels alumnes de l'escola Roser Capdevila, de Polinyà

20/06/2016
El dijous 16 de juny vàrem tenir una visita molt especial a mascarol. Ens varen venir a veure alumnes de 4art de primària de l’escola Roser Capdevila de Polinyà amb els seus professors. Primer van esmorzar a un prat davant de la residència, mentre escoltaven les explicacions de tinença responsable per part de na Rosa, de l’Ajuntament de Polinyà. Després ens vàrem dividir en 3 grups i així varen visitar la residència de gossos i gats amb en Toni, la part d’educació canina amb en Joan Carles i la part de fisioteràpia amb na Marta. Tots els alumnes van demostrar molt d’interès i van fer moltes preguntes de com cuidar a les mascotes. Al final la tradicional foto de grup.

Taller sobre Tinença Responsable a estudiants de 4t. de primària

10/06/2016
El passat divendres 10 de juny varem participar en un acte organitzat per la policia local de Polinyà, dins les diferents formacions que es fan al llarg de l’any. A la festa hi van participar nens i nenes de les diferents escoles del poble. Mascarol hi va participar fent un taller de tinença responsable d’animals de companyia per els nens de 4 art de primària. Hi era present el nostre educador, en Joan Carles Prats, acompanyat de la Brownie (gos d’aigües), la Cota (Pastor suís) i el Hodgins (Spaniel Bretó). Primer va parlar de les diferències que hi ha entre races de gossos i de la manera que tenen els gossos de comunicar-se entre sí i amb les persones. Va ser un debat en el que els nens i nenes van participar activament, demostrant que coneixien bé als gossos. També de les atencions diàries que necessiten els gossos. Alimentació, exercici i atenció veterinària van ser els temes més comentats. Després els nens van poder entrar en contacte amb els gossos, la part que més els va agradar.

L'equip de mascarol us desitgem molt bones festes

23/12/2015
L'equip de mascarol us desitgem unes bones festes amb els vostres així com una excel·lent entrada d'any 2016 ple d'èxits professionals i, sobretot, personals.

mascarol celebra els seus 15 anys

03/12/2015
I ja han passat 15 anys des de que dos veterinaris, Carles Sánchez i Toni Costa, varen decidir posar forma al seu projecte, naixent mascarol. Una empresa amb una clara vocació de serveis que sempre ha estat al costat del veterinari i el propietari amb una clara missió: millorar la salut i la qualitat de vida de les seves mascotes. Gràcies a la seva iniciativa i a la seva bona gestió, avui, l'equip de mascarol formem una gran família amb esperit de celebrar molts més anys. GRÀCIES a tots vosaltres per la vostra confiança i per fer això possible!!!

Nova visita de l'Escola Roser Capdevila (Polinyà), en aquesta ocasió, amb alumnes de 4t. de primària

10/06/2015
Ahir vàrem rebre la visita d'uns alumnes de 4t. de primària de l'Escola de Polinyà Roser Capdevila. Tot i tenir 9-10 anys, el seu interés i coneixement sobre com comunicar-se amb els gossos i sobre aspectes de la fisioteràpia que els hi vàrem explicar va ser altíssim. I és que en Joan Carles (educador caní) i la Karina (veterinària i fisioterapeuta animal), són uns grans professionals que saben comunicar i motivar a tothom... ;) I qui sap... potser d'aquí uns anys algun veterinari ens diu que era un dels presents... :) Moltes gràcies a l'Escola Roser Capdevila per la vostra confiança i interés!

Varem rebre la visita dels alumnes de 1r. de l'Escola Roser Capdevila (Polinyà)

01/04/2015
La xerrada va tenir lloc a l’escola Roser Capdevila de Polinyà, el dijous 19 de març de 2015 a nens i nenes de 1er de primària. El Joan Carles Prats, educador de mascarol, va parlar de la comunicació. Tant de la manera que tenen de comunicar-se entre els gossos com de la manera de comunicar-se amb les persones. Saber en cada moment que cal fer al trobar-nos amb un gos és important per nens d’aquestes edats. Saber reconèixer si el gos està content, enfadat, trist....i preguntar sempre al propietari si el poden tocar. Per fer-ho de forma pràctica i divertida ens van acompanyar la Brownie (Gos d’aigües), la Cota (Pastor Suís) i el Hopkins (Breton, que actualment va en cadira de rodes). Els nens van poder interaccionar amb ells i van poder veure les diferències que hi ha entre les races de gossos. El Toni Costa, veterinari de mascarol, va parlar de les atencions que necessiten els gossos. Així van aprendre quin tipus de menjar és l’adequat, cada quan han d’anar al veterinari, la importància de la desparasitació externa i interna... També de la necessitat de que els gossos facin exercici cada dia i relacionar-se amb altres gossos. Finalment es va insistir molt en que els gossos necessiten molta dedicació i temps, per tant s’ha de tenir molt clar a l’hora d’adquirir un gos. No és un caprici i requereix de molta responsabilitat.

Nova entrada dins els nostres consells cap a propietaris

17/03/2015
Ja tenim disponible una petita guia que molts de vosaltres ens consultàveu: quins productes són necessaris a tenir a casa per fer uns primers auxilis a la vostra mascota si fos necessari. Esperem que sigui del vostre interès i utilitat. Més informació a http://www.mascarol.com/landings.php/ct/la-farmaciola-de-primers-auxilis

TOT l'equip de mascarol us desitgem molt bones festes

23/12/2014
TOT l'equip de mascarol us desitgem que passeu molt bones festes acompanyats dels vostres i les vostres mascotes!!! Que gaudiu de grans moments plegats!!! (Nosaltres continuarem disponibles al vostre servei per aquells que durant aquests dies estigueu fora i vulgueu que a les vostres mascotes no els hi falti de res!!!)

Visita dels alumnes del curs ATV de la Fundació Hospital Clínic Veterinari (Bellaterra)

02/10/2014
Ahir vàrem rebre la visita dels estudiants del Curs d'Auxiliars Tècnics Veterinaris que organitza la Fundació Hospital Clínic Veterinari de Bellaterra. A més de veure les nostres instal·lacions, els hi varem fer una formació sobre l'atenció al propietari davant la mort de les mascotes. Moltes gràcies a la Facultat de Veterinària de l'Universitat Autònoma de Barcelona per la vostra confiança en aquest tercer any consequtiu oferint aquesta acció.

Comença una nova sessió del Curs de Cadells

09/01/2013
Després de les festes a on en algunes cases s'han incorporat noves mascotes, des de mascarol oferim noves edicions del nostre curs de cadells. Durant aquestes sessions, tan els propietaris com els cadells aprenen els aspectes clau per tal d'aconseguir una òptima socialització, bàsica per a la correcta integració en el dia de l'animal adult. Aprendre a comunicar-se amb altres gossos, acostumar-se a sorolls, altres persones, a la seva manipulació, etc. són aspectes que es treballen en un dels cursos que mascarol va començar fa més d'una dècada com a centre pioner en educació canina. Per a més informació ens podeu trucar al 93 713 22 70.

L'equip de mascarol els desitjem bones festes

17/12/2012
En aquestes dates tant senyalades els hi volem fer arribar els nostres millors desitjos amb els seus i les seves mascotes. Millor any 2013

Ens ha visitat el CEIP Pere Calders de Polinyà

14/06/2012
El passat dimecres 13 de juny varem rebre la visita a les nostres instal·lacions del CEIP Pere Calders de Polinyà . Varen poder veure la residència per a mascotes, la sala de fisioterapia i varen rebre una explicació del què es fa en educació. Les preguntes varen ser moltes i l'interés, altíssim! Moltes gràcies per la vostra visita amics/amigues!!!

Ja ens segueixes al Facebook?

03/05/2012
La nostra pàgina al Facebook (www.facebook.com/mascarol), ofereix notícies de mascarol, notícies del sector, curiositats, consells... Una gran varietat d'aspectes relacionats amb les nostres mascotes i una altra manera de conèixe'ns

Un cas de

16/02/2012
Fa uns dies us anunciàvem un acord amb "galgos112" en el qual col.laboràvem en la rehabilitació dels seus animals. A continuació us mostrem la Onice, una galga que després de cinc cirurgies se li va haver d'extreure el peroné. Ara, després d'unes quantes sessions ja ha recuperat massa muscular i pràcticament recolza l'extremitat amb tota normalitat.

mascarol col·labora amb l'entitat galgos112

25/01/2012
Seguint el nostre interés amb la millora de qualitat de vida en les nostres mascotes, hem arribat a un acord amb l'entitat "galgos112". Dita associació, sense ànim lucratiu, té per objectiu la recollida de galgos retirats o en situació d'ús comercial, esportiu o abandonats, amb la finalitat de proporcionar-los l'assistència veterinària necessària en cada cas (www.galgos112.com). Des de mascarol els oferirem el nostre servei de fisioteràpia i rehabilitació a aquests animals per tal que millorin les seves articulacions i mobilitat en general, així com el calor humà de tot el nostre equip mentre estiguin a les nostres instal·lacions

L'equip de mascarol us desitgem unes bones festes

22/12/2011
L'equip de mascarol us desitgem unes bones festes amb els vostres així com una excel·lent entrada d'any 2012 ple d'èxits professionals i, sobretot, personals.

Comença el Curs Junior d'Educació per a gossos

13/10/2011
El passat 01 d'octubre va començar una nova edició del Curs Junior d'Educació per a gossos, impartit pel Servei d'Educació Canina de mascarol. Es tracta d'un total de 12 sessions adreçades a gossos majors de 6 mesos, on es treballa l'educació bàsica i l'obediència del gos, amb l'objectiu de poder gaudir-ne de les activitats diàries: un bon passeig sese estrabades brusques de corretja, una excursió en total llibertat amb la seguretat que el gos respondrà en cridar-lo, rebre visites sense patir perquè l'animal molesti o agafi menjar de taula, etc. Aconseguir aquests objectius, a més, incrementa els llaços d'afectivitat entre els propietaris i les seves mastoes i fa molt més enriquidora l'experiència de tenir un gos. Per garantir la màxima efectivitat del curs, la veterinària etòloga de mascarol realitza una avaluació prèvia de comporatament de l'animal per poder tenir una orientació del nivell d'educació, detectar potencials problemes de comportament i establir, si fos necessari, un tractament previ.

Gran varietat d'urnes

29/08/2011
Tot i que tots voldríem no haver-ne de fer ús, l'urna és un element necessari en la incineració individual i ens recordarà la nostra mascota quan ja no sigui amb nosaltres. Amb el desig que els nostres clients puguin escollir amb més llibertat aquest recipient tant especial, hem apliat opcions: figures de bronze de diferent forma i mida i dues urnes ecológiques per enterrar la mascota complint la normativa ambiental.

Estrenem sala d'espera

12/08/2011
Volem que els nostres clients se sentin com a casa i, per això, hem dotat una sala d'espera amb sofà, televisor, aigua, café i fins i tot una sala de reunió. Esperem que la gaudiu!

Nova pista de rehabilitació canina (PRC) mascarol

01/08/2011
Us presentem la nova pista de rehabilitació canina (PRC) de mascarol: la primera de la Península Ibèrica amb sorra de platja. Gràcies a la textura i duresa de la sorra els animals poden enfortir els músculs i millorar tan les articulacions com la sensibilitat neurològica de les extremitats de manera molt més efectiva i ràpida que en qualsevol altre tipus de substrat. És ideal per treballar la musculatura, equilibri i coordinació de gossos i gats

Sessió formativa de TENS i Electroestimulació per a centres veterinaris

16/06/2011
El passat dimecres 15 de juny es va celebrar a l'Hotel TRYP Condal Mar (Barcelona), un Monogràfic de TENS i Electroestimulació a on varen acudir professionals de centres veterinaris interessats en aquesta temàtica. Els assistents varen poder comprovar, sota les atentes explicacions d'en Toni Ramon, integrant de l'equip de fisioteràpia i rehabilitació de mascarol, com funcionen els corrents, els tipus d'ona, la col·locació dels electrodes, etc. L'electroestimulació és una de les tècniques més utilitzades per la fisioteràpia. Per mitjà de l'ús de corrents, aquesta tècnica treballa el múscul de forma passiva i actua com a analgèsic, potenciador muscular i recuperador, entre d'altres.

Acord entre mascarol i Can Jané

09/06/2011
La gran demanda de places pel mes d’agost fa que any rera any mascarol assoleixi el límit establert i que molts clients es quedin sense lloc a la residència pel seu animal de companyia. Per evitar el maldecap que això pot suposar, mascarol ha establert un acord amb Can Jané, on els nostres clients tindran tracte preferent. Podreu trobar més informació al destacat de la pàgina inicial o trucar-nos.

Gran éxit del 3r. Òpen Pàdel per a Veterinaris mascarol

01/06/2011
El divendres 27 de maig es concentraren més de 40 veterinaris a les instal·lacions de Can Cambó (Gualba), per tal de disputar un torneig de pàdel. Encara que només s'hagin realitzat tres edicions, l'Òpen Pàdel per a Veterinaris de mascarol ja ha aconseguit posicionar-se com un autèntic clàssic i referent entre els companys amants d'aquest esport de la raqueta degut al gran éxit organitzatiu, a la cura dels detalls i al bon ambient que es genera durant la competició, el sopar o en el sorteig de regals. Gràcies a tots els que han fet possible aquesta nova edició.

Conferència de Fisioteràpia al Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona

26/05/2011
El passat dijous 19 de maig, l'equip de Fisioteràpia i rehabilitació de mascarol i més concretament la Karina Ortega, va realitzar una conferència per a companys veterinaris a la seu del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona. Allí es va plantejar qué pot fer la fisioteràpia pels seus centres i els centres per la fisioteràpia. Després de respondre a dubtes d'alguns dels assistentes, l'acte va acabar amb un refrigeri a on, en un ambient més distés, es va continuar parlant de la temàtica.

3r. Open Pàdel per a veterinaris

11/05/2011
A finals d'aquest mes, concretament el divendres 27, es realitzarà per tercer any consecutiu l'Open Padel per a veterinaris. Com a conseqüència del gran èxit de les anteriors edicions, aquest any s'ha decidit anar a les instal·lacions de Can Cambó, a Gualba, que disposa de quatre pistes cobertes. Les inscripcions ja estan obertes i l'únic requisit és que un component de la parella sigui veterinari. Des d'aquí volem agrair a les cases comercials que han ajudat a realitzar aquest acte: Bioiberica, Black Crown, Intervet, Pfizer, Royal Canin, Specific i vettv.org. Per a més informació ens podeu enviar un mail a mascarol@mascarol.com

PRIMERA EDICIÓ DEL CURS DE GESTIÓ DE PERRUQUERIES CANINES

12/02/2011
El cap de setmana 11-12 de febrer i amb col·laboració amb ARTERO, es va realitzar el primer Curs de Gestió de Perruqueríes Canines. Professionals arribats de tota la península i Canaries varen rebre, d'una forma molt pràctica i amb una àmplia participació per la seva part, els conceptes bàsics per a poder prendre decisions al seu negoci.

GRAN VALORACIÓ DEL CURS DE FISIOTERÀPIA I REHABILITACIÓ EN ANIMALS GERIÀTRICS

20/01/2011
Durant tres dies, una dotzena de veterinaris escollits varen ser els afortunats en rebre un curs de Fisioteràpia a on ponents de reconegut prestigi dins el sector varen actualitzar conceptes relacionats amb el maneig d'animals geriàtrics, abordant aspectes de traumatologia, neurologia, nutrició, analgèsia i, per descomptat, rehabilitació i fisioteràpia. El curs va comptar amb la col·laboració de Bioiberica i Royal Canin

ÈXIT ABSOLUT EN EL PRIMER MONOGRÀFIC PRÀCTIC DE L'AULA DE FORMACIÓ: MICROCIRURGIA CORNEAL

15/11/2010
Els passats 12 i 13 de novembre al Centre de Cirurgia Experimental (Mútua Sabadellenca - Fundació Privada), nou professionals clínics varen poder gaudir d'una formació totalment pràctica sobre la cirurgia corneal. ConduÏda per en Francesc Bertrolí, diplomat en oftalmologia i amb una àmplia experiència clínica els assistents varen rebre una complerta formació pràctica sobre les principals tècniques quirúrgiques més freqüents en la reparació de nafres corneals. Cada alumne disposava d'un microscopi quirúrgic i tot el material necessari per a poder realitzar penjolls conjuntivals, queratectomies, transplantaments de còrnea i altres tècniques, totes elles correctament assolides pels assistents. El bon ambient va regnar en tot moment especialment durant els dinars i refrigeris.

MASCAROL ORGANITZA UNA SESSIÓ DE FISIOTERÀPIA PER A PROFESSIONALS CLÍNICS

04/11/2010
Amb la col·laboració de Pfizer, des de mascarol varem realitzar un seminari on l'eix principal varen ser casos en els quals la fisioteràpia va ser utilitzada per millorar la qualitat de vida dels animals. L'equip de fisioteràpia i rehabilitació de mascarol encapçalat per en Toni Ramon i format també per na Marta Subirats i na Karina Ortega, varen explicar com es treballa en cada situació un cop arriba l'animal al nostre centre. Varen ser més de 30 professionals de la salut animal els que escoltaren atentament les explicacions i resoleren els seus dubtes.

ELS ALUMNES DE L'ESCOLA JOANOT ALISANDA VISITEN MASCAROL

06/05/2010
Els alumnes de 1er de primària de l’Escola Joanot Alisanda de Sabadell ,van celebrar el passat dimecres 14 d’abril, una jornada de sensibilització i educació en la tinença de gossos i gats, a les instal•lacions de mascarol. Durant tot el matí van poder ser els protagonistes de les diferents activitats que portem a terme al nostre centre. Les classes d’educació per a gossos va ser l’activitat amb més èxit de la jornada,fent participar als alumnes en els exercicis i jocs que s’ensenyen als animals. La veterinària del centre va fer una explicació de les mesures sanitàries necessàries pel bon manteniment en la salut de la nostre mascota i una demostració d’una sessió d’ hidroteràpia , on els alumnes van poder presenciar una de les tècniques de fisioteràpia animal més innovadores del sector.

S’INAUGURA AMB UNA GRAN VALORACIÓ EL PRIMER ACTE FORMATIU DE MAS CAROL

21/04/2010
El passat dimecres 14 d’abril, 15 professionals de la salut animal varen inaugurar el primer acte que s’ofereix des de l’Aula de formació Mas Carol. Sota la temàtica de la dermatologia i conduit per la dermatòloga italiana Giordana Zanna varen poder discutir una sèrie de casos clínics d’alteracions en el pèl de gossos i gats així com als darrers minuts comentar les darreres actualitzacions en l’abordatge de les otitis. La manera d’afrontar els casos d’una forma clara i pràctica va ser l’autèntica protagonista de la sessió i tots els assistents varen quedar àmpliament satisfets tal i com demostra la valoració final dels clínics: 8,93. I tot en un ambient distès i participatiu.

L’AULA DE FORMACIÓ MAS CAROL ES POSA EN MARXA

15/03/2010
L’Aula de Formació Mas Carol oferirà un tipus d’ensenyament eminentment pràctic amb la finalitat de ser aplicat de forma immediata als centres veterinaris. El nou servei neix a partir de les sinèrgies entre Mas Carol, que aporta el coneixement del sector veterinari, i Estanis Simon (esiv) que afegeix l’experiència acumulada en formació continuada de professionals de la veterinària. L’aula de formació Mas Carol pretén ajudar els centres veterinaris en els plans de formació de l’equip, tant de veterinaris com d’auxiliars. I ho farà per mitjà d’una oferta de cursos en tres formats que tenen l’objectiu d’adaptar-se al màxim a les necessitats i disponibilitat dels professionals del sector: monogràfics teòrics, monogràfics pràctics i cursos de llarga durada. Mas Carol vol facilitar al màxim la tasca dels veterinaris, de manera que fins i tot s’ocuparà de realitzar las gestions per a les clíniques que desitgin optar a la formació bonificada

NOVES INCORPORACIONS A L’EQUIP DE MAS CAROL

08/02/2010
Noel Bataller, professional amb més de 20 anys d’experiència en el sector de les clíniques de petits animals, s’incorpora a Mas Carol per assumir la responsabilitat d’Atenció al Veterinari. Tindrà la funció d’informar, escoltar i donar resposta àgil a les necessitats dels centres veterinaris. Estanis Simon és llicenciat en veterinària per la UAB i dirigeix el nou servei Aula de Formació de Mas Carol. Ha estat el responsable de dissenyar els cursos de formació i s’ocuparà de gestionar i informarà detalladament les clíniques interessades. La seva experiència de més de 5 anys en formació especialitzada en veterinària és la millor garantia pel bon funcionament dels cursos.

A MAS CAROL CELEBREM ELS 10 ANYS

14/01/2010
El juliol de l’any 2000 Mas Carol va iniciar el servei de Residència Canina, el primer dels serveis que ofereix actualment. Per celebrar els 10 anys s’estan preparant diverses activitats i novetats de les quals s’anirà informant puntualment. En aquests deu anys hem canviat molt. Sempre amb la missió d’oferir serveis professionals de qualitat en l’àmbit dels animals de companyia, vam anar creixent a partir de desenvolupar altres serveis -orientats ja no solament als propietaris de mascotes sinó també als professionals veterinaris- com el de la incineració, la fisioteràpia, l’educació canina i la formació, que han anat donant resposta a diferents necessitats detectades en el mercat.

MAS CAROL RENOVA LA SEVA IMATGE CORPORATIVA

01/01/2010
La nova imatge de Mas Carol vol transmetre els canvis que s’han donat en l’evolució de l’empresa, que ha anat creixent amb la missió d’oferir serveis professionals de qualitat en l’àmbit dels animals de companyia i donar resposta a diferents necessitats detectades en el sector veterinari. Les gammes de colors identificaran a partir d’ara cadascun dels serveis i àrees: verd per la residència, magenta per l’àrea d’educació, taronja per l’aula de formació i dues diferents gammes de blau per l’àrea de fisioteràpia i els serveis d’incineració, respectivament. La marca corporativa engloba el conjunt de tots aquests colors per transmetre la diversitat de serveis que Mas Carol ofereix.
Camí de la serra s/n - 08213 Polinyà - Ap. Correus 110 | Tel. 937 132 270 | Fax: 937 130 302 | E·Mail: mascarol@mascarol.com